Al 60 jaar uw vertrouwde schoonheidsspecialist in kantoor, bedrijf en huis

Op 1 februari 2006 bestond den Heijer Schoonmaakbedrijf bv 60 jaar!

Net na de oorlog richtte onze dienstverlening zich voornamelijk op particulieren: vuilnisvaten binnen en buiten plaatsen, kolen uit kelders scheppen, gevulde kit naar boven slepen, matten kloppen en schoorstenen vegen.  

Nog steeds levert den Heijer Schoonmaakbedrijf ‘schoonheidsspecialisten voor huis’, maar ook uw kantoor, trappenhuis, winkelcentrum, theater etc. is bij ons in vertrouwde hand.  

Ons enthousiaste personeel weet wat zorg inhoudt en heeft oog voor het schoonmaakvak: daar staan wij voor: dag in, dag uit!  

In de loop der jaren heeft den Heijer Schoonmaakbedrijf zich steeds verder ontwikkeld. Sinds 1995 zijn wij in het bezit van het ISO 9001 certificaat.  

In het jaar 2004 hebben wij twee Golden Service Awards gewonnen: een Award voor het best schoongemaakte project van Nederland en de Award als overall winnaar van alle onderscheiden categorieën.  

Ons uitgebreide personeelszorgsysteem en modern ingerichte organisatie, in combinatie met onze ruime kennis en ervaring dragen ertoe bij dat werkplezier en klanttevredenheid volledig geïntegreerd zijn in onze dagelijkse beroepsuitoefening. ‘Met elkaar de vruchten plukken’, dat staat bij ons centraal. Een activiteit die wij nog zeker de aankomende zestig jaar zullen uitoefenen. Doet u met ons mee?

 

In ons jubileumjaar hebben diverse activiteiten plaatsgevonden:  


Zo heeft er een promotionele actie plaatsgevonden, waarin zowel medewerkers als bestaande klanten en relaties in aanmerking kwamen voor waardebonnen. 

Klik hier om de foto's van de trekking van de winnende kaartnummers te bekijken.


Het verleden, heden en de toekomst van den Heijer Schoonmaakbedrijf zijn beschreven in een speciaal jubileummagazine dat in juni 2006 is uitgekomen.  

Hier kunt u een digitale versie (5,22 MB) van het jubileummagazine bekijken.


Op 5 oktober 2006 heeft er een spectaculair jubileumfeest plaatsgevonden met vele verrassende elementen.  

Klik hier voor het verslag.


Gedurende het jaar 2006 had personeel van den Heijer Schoonmaakbedrijf de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse kortingacties.


 


SCHOONHEIDSSPECIALIST VOOR KANTOOR, BEDRIJF EN HUIS