Jubileumfeest

 

Op 1 februari jl. bestond den Heijer Schoonmaakbedrijf 60 jaar. Uiteraard werd deze verjaardag met een feestje gevierd en wel op 5 oktober 2006 in het Isala theater in de Capelle aan den IJssel. Circa 200 genodigden werden vanaf 16.45 uur ontvangen met jubileumtaart, schoonmaakactrices die leuke interacties aangingen met het publiek en luide muziek van de plaatselijke drumband.

 

Tijdens het welkomstwoord van Sylvia Schuyer (goochelaar die optredens verzorgd met K3 en daarnaast presentatrice is) fietste directeur-eigenaar Walter Kriek spontaan het podium op, gekleed in een regenjas en met een bezem, vloertrekker en emmer op zijn schouder, zoals het de schoonmakers net na de oorlog gewoon was. Walter Kriek bedankte op deze ludieke wijze de gasten voor hun aanwezigheid, hun vertrouwen in de afgelopen jaren en wenste een ieder een onvergetelijke avond toe.
Het programma begon met een vrolijk muziekoptreden door een groep die al ruim 25 jaar bestaat en 5200 optredens heeft verzorgd: de Amazing Stroopwafels.  

Na het overheerlijke Spaanse en Mediterraanse buffet volgde een surprise act van Sylvia Schuyer en een ongekend optreden van het cabaretduo ‘Luider & Van Donselaar’ met hun vermakelijke entertainment: mooie, maar ook gekke liedjes, maffe types en vooral die herkenbare ‘uit het leven gegrepen’ humor.

 
De genodigden was gevraagd om in plaats van eventuele geschenken geld te doneren aan het door den Heijer Schoonmaakbedrijf geselecteerde doel: het Kinderhartenfonds. Dit fonds stimuleert wetenschappelijk onderzoek om aangeboren hartafwijkingen te kunnen voorkomen en beter te behandelen. Het Kinderhartenfonds draagt zorg voor nieuwe voorlichtingsmaterialen en zij steunt voorlichtingsprojecten rondom gezonde voeding en beweging, zeker nu het aantal kinderen met overgewicht onrustbarend stijgt. Met trots overhandigde Cindy de Haas, manager beleid zaken van den Heijer Schoonmaakbedrijf, een waardecheque van € 2.375,00 aan Sylvia Schuyer als ambassadrice van het goede doel.

Hierna volgde nog een spectaculair optreden op het niveau van de wereldtop door de Rotterdamse illusionist Christian Farla, waarbij de zintuigen van de aanwezigen op de proef werden gesteld en het publiek van de ene in de andere verbazing viel. Als afsluitende act liet Christian Farla, directeur Walter Kriek , vanuit de ‘Blue box’ dwars door het geprojecteerde bedrijfslogo van den Heijer Schoonmaakbedrijf op het podium verschijnen. Met een toost en een glas champagne werd het zeer geslaagde jubileumfeest afgesloten.

 

 


Klik hier voor het volledige fotoalbum


 

SCHOONHEIDSSPECIALIST VOOR KANTOOR, BEDRIJF EN HUIS