komt vast wel eens bij de schoonheidsspecialist. Heerlijk, zo'n behandeling. Uw huid is opgefrist en schoon. U voelt zich de hele verdere dag als herboren.

 

Wat dacht u van een schoonheidsspecialist... voor uw huis?


Zij reinigt uw vloeren. Strijkt rimpels en plooien in de wekelijkse was weg. Zij verwent uw meubelen met voedende crème. Uw huis krijgt de behandeling die u wilt. Als u thuiskomt, ruikt het lekker fris en ziet het er overal keurig uit.

 

Vraag een gratis schoonheidsadvies aan.


Welke behandelingen wilt u voor uw huis? En hoe vaak? Stoffen en stofzuigen? Dweilen? Ramen zemen? Bedden verschonen? Afwassen? Strijken? De keukenkastjes een goede beurt geven? Naast deze normale huishoudelijke werkzaamheden kunnen wij nog méér voor u doen. Zoals het schoonspuiten van uw gevels of terrastegels. Wij kunnen uw badkamer ontkalken en uw tapijten reinigen. We nemen het onderhoud van uw marmeren of parketvloeren voor onze rekening. Zelfs het reinigen van lamellen, vitrages en gordijnen is bij ons in goede handen.

Uw huis om door een ringetje te halen


Den Heijer Schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in het schoonhouden van particuliere huizen. Wij hebben circa 60 jaar ervaring, beschikken over prima opgeleid personeel en werken volgens NEN en ISO 9001:2000 normen. Een betere garantie voor goed werk is nauwelijks denkbaar.

Op beperkte schaal 'Witte Werksters' beschikbaar.


Den Heijer Schoonmaakbedrijf kan in Rotterdam en Capelle a/d IJssel op beperkte schaal de diensten van de zogenoemde ‘Witte Werksters’ aanbieden.

Meer informatie?


Vraag onze folder voor particulieren of een gratis schoonheidsadvies aan!

 

SCHOONHEIDSSPECIALIST VOOR KANTOOR, BEDRIJF EN HUIS